×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

ettelaate omoomi

× موارد مندرج در این وبلاگ اطلاعات عمومی خواهد بود
×

آدرس وبلاگ من

dashti.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/abezi

همه چيز در باره دارچين

دارچين از گذشته به عنوان چاشني، دارو و ادويه در تمام دنيا مورد استفاده قرار مي گرفته است. اسم دارچين Cinnamon از كلمه عربي Kinnamon مشتق شده است.

دارچين در حقيقت پوست درختي است كه تا 10 متر ريشه مي كند، معمولاً پوست اين درخت را كنده، پودر مي كنند و در غذاها يا نوشيدني ها از آن استفاده مي كنند.در مصر حتي قبل از ساختمان اهرم ثلاثه مصر براي درمان امراض مختلف مصرف مي كردند


درختچه دارچين درختي است كوچك، هميشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر كه از تمام قسمت هاي آن بويي مطبوع استشمام مي شود. گلهاي آن در فاصله ماههاي بهمن تا اوايل فروردين ظاهر مي شود. برگ اين درخت سبز سير و داراي گلهايي به رنگ سفيد است.


دارچين بومي سري لانكا و جنوب هند است و پوست درختچه آن كاربرد فراواني به عنوان ادويه دارد

گياه دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقويت كننده اعمال هضم گردش خون به كار مي رود.


دارچين از ديرباز براي زيادشدن و بازيافتن نيروي جنسي كاربرد داشته است،كليه را گرم مي كند و ضعف كمر و پاها را از بين مي برد و كم خوني را درمان مي كند.

همچنين براي رفع دردهاي عضلاني بسيار نافع است و جديدا در آمريكاي شمالي و كانادا كرمهايي به بازار آمده كه داراي دارچين است و براي رفع درد به كار مي رود.

از اين گياه براي رفع سوءهاضمه، به ويژه در مواردي كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده مي شود.


همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال ,ضعف عمومي بدن و همچنين بندآورنده خون كاربرد دارد. جديد ترين تحقيقات نشان مي دهد، مبتلايان به ديابت مي توانند با افزودن اندكي دارچين به رژيم غذايي شان به حفظ سلامت خود كمك كنند.در حقيقت دارچين حاوي تركيباتي است كه عمل انسولين در انتقال گلوكز به سلول ها را بهبود مي بخشد.




دارچين تقريباً هيچ ميزان كالري ندارد، به همين خاطر افراد ديابتي بدون ترس از افزايش وزن، مي توانند از آن استفاده كنند.اين گياه در كاهش چربي و كلسترول خون نيز داراي تأثيرات مثبتي است و افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه، چاي روزانه، آب پرتقال يا غلات مفيد است.




محققان دانشگاه ويرجينياى غربى مى گويند عطر نعناع و دارچين باعث مى شود رانندگان بتوانند آرامش بيشترى داشته باشند و خواب شان نبرد.


به نوشته عرب آنلاين، دكتر بريان ردنبوش، مدير مركز مطالعات دانشگاه و روان شناس در دانشگاه ولنگ جسوت، بر اين تحقيق نظارت داشت.


اين تحقيق اول فوريه در مراسم ساليانه اعلام نتايج مطالعات دانشجويان در چارلستون، مركز ايالت ويرجينياى غربى، اعلام خواهد شد.


دانشجويان با بررسى اين گياهان دريافتند نعناع اضطراب و نگرانى را كاهش و مخلوط نعناع و دارچين، آگاهى را افزايش مى دهد.


رودنبوش گفت: استنشاق بوى اين گياهان به طور مداوم در زمان رانندگى هاى طولانى مدت، باعث مى شود آمار حوادث رانندگى و قربانيان اين وقايع كاهش يابد.


اثر مهم ديگر آن پايين آوردن تب است تا حدي كه امروزه آن را به شكل قرص و كپسول براي پايين آوردن تب، استفاده مي كنند. اسانس دارچين ضدعفوني كننده ملايمي محسوب مي شود و از آن براي جلوگيري از فساد مواد غذايي مي توان استفاده كرد.



دارچين رگها را باز مي كند و اثر خوبي در گردش خون دارد. دارچين معده را تميز و آرام و قوي مي كند. بنابراين اگر ناراحتي معده داريد حتما از دارچين استفاده كنيد. دارچين با اين همه خواص طعم بسيار خوبي دارد. حتي اگر چاي معمولي مي نوشيد آنرا با مقداري پودر دارچين بهم بزنيد كه طعم آنرا بهتر كند.



دارچين خاصيت عجيب ديگري نيز دارد و آن ايجاد مصونيت در بدن در مقابل امراض است. اگر حس كرديد ضعيف شده ايد و ممكن است بيمار شويد، چاي دارچين را فراموش نكنيد و حتي اگر سرما خورده ايد يا ضعف شديد داريد، چاي دارچين بهترين دارو است.

بي دليل نيست كه در گذشته، سلماني ها كه در حقيقت از اطباي قديمي بودند به مشتري هاي خود چاي دارچين مي دادند!


تاثير مصرف دارچين در بيماران ديابتي


تازه ترين تحقيقات نشان مي دهد بيماران مبتلا به ديابت مي توانند با افزودن كمي دارچين به رژيم غذايي خود به حفظ سلامت بدنشان كمك كنند.به گزارش ايسنا، به نقل از پايگاه اينترنتي رويترز، در اين مطالعه بيماران ديابتي كه به مدت 40 روز، روزانه يك گرم دارچين به رژيم غذايي معمول خود افزودند، ميزان قند خون، كلسترول و چربي هاي خونشان تا 30 درصد كاهش يافت و كاهش ميزان كلسترول ، قند و چربي خون در بيماران ديابتي تاثير مفيدي در بهبود سلامتي دارد.


وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست مي دهد، ديابت نوع دوم بروز مي كند. انسولين قند را از خون به سلول هاي بدن منتقل مي كند تا به عنوان انرژي مورد استفاده قرار گيرد، بنابراين وقتي بدن به انسولين پاسخ ندهد، مقدار قند يا گلوكز در خون بالا مي رود و منجر به خستگي و تاري ديد مي شود.افزايش قند خون در دراز مدت مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي ، نارسايي كليوي و نابينايي را افزايش دهد. افزودن مقدار كمي دارچين به چاي ، آب پرتقال يا غلات مفيد است. با جوشاندن آب با يك تكه دارچين به راحتي مي توان چاي دارچيني نيز تهيه كرد. دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري مي كند.


دارچين حاوي برخي مواد است كه مصرف زياد آن مي تواند سمي باشد بنابراين در مصرف اين ماده غذايي بايد دقت كرد.

در اين مطالعه 60 بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم روزانه 1، 3 يا 6 گرم دارچين يا معادل آن آرد گندم ( به عنوان دارونما ) مصرف كردند. آرد گندم و دارچين به شكل كپسول استفاده مي شد.


ميزان گلوكز، چربي و كلسترول تمام بيماراني كه دارچين مصرف كردند تا 30 درصد كاهش يافت، اما هيچگونه تغييري در كساني كه دارو نما دريافت كردند مشاهده نشد.


دارچين حاوي تركيباتي است كه عمل انسولين در انتقال گلوكز به سلول ها را بهبود مي بخشد. دارچين تقريبا هيچ كالري ندارد، به همين خاطر ديابتي ها بدون خطر چاق شدن مي توانند با افزودن دارچين طعم مطبوعي به غذاي خود بخشند.هر گرم دارچين كمتر از 3 كالري دارد كه بسيار اندك است.


تحقيقات قبلي نشان داده بود كه دارچين ظاهرا به سلول هاي چربي در تشخيص و واكنش به انسولين كمك مي كند.


مطالعات آزمايشگاهي و حيواني نيز نشان داده بود كه دارچين سوخت و ساز گلوكز را حدود بيست برابر مي كند.


با بررسي اثر2 گياه دارچين و سياه دانه بر روي نفخ معده ، نتايجي كه به دست آمد، نشان داد:60 درصد افرادي كه سياه دانه نود درصد افرادي كه مخلوط دارچين و سياه دانه و10 درصد افرادي كه دارچين استفاده كردند، بهبود يافتند از طرف ديگر درصد بهبود يافتگان با داروي مخلوط، در زنان و مردان يكسان بوده است لازم به ذكر است كه درصد بهبود يافتگان با داروي مخلوط دارچين و سياه دانه ، بيشتر از داروي سياه دانه و دارچين به تنهايي بوده و تاثير دارچين بر روي بيماران ، همانند پلاسيبو است

 

شنبه 30 خرداد 1388 - 10:15:08 AM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


مهريه


تاريخچه ورزش


همه چيز در باره دارچين


تاریخچه گياه شناسي


نجوم در اشعارحافظ


فرق بين يک ستاره و سياره


مخترع گيتار


سازهاي ايراني


عرفان در شعر فارسي


برخي از ضرب المثل هاي ايراني


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

28745 بازدید

28 بازدید امروز

5 بازدید دیروز

47 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements